NOTICIAS

 •  17 juny, 2020

  0Comments

  Entrevistem a Jordi Madera, un dels pocs esportistes catalans discapacitats físics que competeixen dins de la modalitat d’atletisme. Jordi ha participat en dos Jocs Paralímpics, finalitzant en la vuitena posició a la Marató de Pekín i Rio de Janeiro. A nivell europeu, al Campionat d’Europa disputat a Holanda, va aconseguir la medalla de plata a 1500m i la de bronze als 800 i 5000m. A més, Jordi Madera és campió d’Espanya al 200, 800, 1500 i 5000 m, també de paratriatló i de ciclisme adaptat. Estem davant d’un dels millors esportistes catalans de l’esport adaptat.

  – Jordi, com has portat en el teu cas el confinament obligat a casa que vam fer ja fa unes setmanes? Com has pogut mantenir-te en forma, en la mesura que hagis pogut, durant el confinament?

  Lo he llevado muy bien , en mi caso estoy siempre fuera de casa con entrenos y competición . El estar en casa me ha servido para estar más con la familia. Mis entrenos en casa son buenos para mantener un buen estado de forma, tengo un rodillo para la silla de atletismo y pesas para gym.

  Enlace: esportadapta...
Patrocinadores AJUNTAMENT LES FRANQUESES DEL VALLÈS

jordimadera.weboficial.net usa cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de usuarios y optimizar su servicio. Para más información lea Política de Cookies. ×